Lad os tjekke jeres ejendoms el-installationer

Det er ikke et lovkrav at få foretaget et elsyn eller eltjek af jeres ejendom, men det er en god idé. Alvorlige skader eller blot almindelig "sjusk" eller fejl kan opdages i god tid, så der kan tages hånd om problemerne.

El-tjekket kan både foretages på ejendommens fællesarealer eller i selve ejendommens boliger, f.eks. ved fraflytning og overtagelse af en ny lejebolig.

Uvildige samarbejdspartnere

Complet udfører ikke el-eftersynet selv, men samarbejder med autoriserede og uvildige el-installatører, der ikke skal tjene penge på at rette de fejl og mangler, som der eventuelt kan blive fundet under eftersynet. Derfor afspejler vores priser også det, et el-eftersyn reelt koster – nemlig et fast pris pr. kvadratmeter. Som en ekstra service kan vi tilbyde et ekpress eltjek, hvis I har travlt.

Hvad indbefatter et el-tjek?

Ved et el-eftersyn gennemgår vores el-installatører alle el-installationer på det aftalte areal. Vi kigger på kabler og ledninger, tjekker stikdåser og kontakter, undersøger eventuelle løse forbindelser m.m. Derefter skriver vi en udførlig rapport, der dokumenterer vores gennemgang og de eventuelle opdagede fejl, der måtte være. Derefter kan du benytte din foretrukne el-installatør til at udbedre fejlene – hvis der altså er nogen.

Få et uforpligtende tilbud, så kontakter vi jer hurtigst muligt med en pris.