En god vicevært kender ejendommen bedre, end I selv gør

En vicevært skal ikke bare være en, man tilkalder, når der er behov. En vicevært skal kende ejendommen ved at færdes i den, holde godt øje med den og være på forkant med problemerne. Det sætter vi stor fokus på hos Complet.

Vi tager os af problemerne i ejendommen, før de opstår

Vores mål er, at I ikke skal tænke på de problemer, der kan opstå i og omkring en ejendom. Det sørger vi for. Vi tjekker, at trappevaskningen bliver udført korrekt. At vinduespoleringen bliver udført indenfor de planlagte frekvenser. At håndværkerne kan komme ind og udføre deres arbejde. At skralderum og storskrald bliver tømt og håndteret korrekt. At fortorvet er rent. At der bliver saltet. Og så videre.

En vicevært, der er til at tale med

Vi forsøger også at være i dialog med de beboere, vi møder i ejendommen. Vi kan naturligvis ikke sludre hele dagen, men vi lytter til beboernes ønsker og behov – og vi har altid en venlig og imødekommende tone. En god dialog er med til at sikre en høj standard for vores viceværtservice – og det er både til fordel for jer og os.

Hvad gør I, når jeres vicevært skal på ferie?

Vi tager os gerne af afløsningen, mens jeres faste vicevært holder ferie. Vi kan tilbyde alle de traditionelle ejendomsservices, som fx trappevask, fejning, tømning af affald, små vedligeholdelser m.m. Husk blot at kontakte os i forholdsvis god tid, så vi kan sætte tid af i kalenderen.

Vil I have et uforpligtende tilbud på viceværtservice eller ejendomsservice, så kontakt os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.