Fra kælder til kvist – fra gård til gade

Det er selvfølgelig op til jer, hvilken løsning I ønsker til ejendommen. Vi tager os både af enkle, regelmæssige opgaver, som fx ugentlig trappevask, eller vi kan levere en totalløsning, hvor vi udfører viceværtservice og ejendomsservice i hele ejendommen.

I bestemmer frekvensen og opgaverne

Vi er med andre ord meget åbne overfor, hvordan lige akkurart jeres løsning skal sammensættes. Det kan være, at I vil have trappevask ugentligt på fortrapperne og en månedlig trappevask på bagtrapperne. Måske vil I have vinduespolering en gang om måneden eller blot i kvartalet. Det er op til jer.

Inden for nogle områder kan vi dog anbefale jer, at vise os jeres tillid og overlade ansvaret til os. Det kan fx være i forbindelse med grøn vedligeholdelse, hvor man ikke altid kan sætte tingene i skema. Det er fx ikke altid oplagt at slå græs i styrtende regnvejr, og i sådanne tilfælde vil det være smartere, at vi har en løbende dialog om, hvad der skal gøres og hvornår.

Nogle gange udfører vi service, før I selv opdager det

Der kan faktisk også være situationer, hvor vi kommer jer i forkøbet. I hele vinterperioden holder vi konstant øje med vejrudsigten og sørger for at salte eller skrabe sne tidligt om morgenen. Når I vågner, er denne form for ejendomsservice derfor allerede udført.

Klik i menuen til højre og læs mere om vores specifikke services. Måske vil du også være interesseret i at høre mere om vores specialer.