Sådan sikrer vi høj kvalitet

I en verden med stigende standarder og forventninger er der mere end nogensinde før behov for forbedringer. Inden for alle områder. Med Complet sikrer du din virksomhed en fleksibel service partner, der tager hensyn til netop jeres ønsker og behov.

Det gør vi ved at udføre rengøringen og ejendomsservicen systematisk og kvalitetsbevidst, så kunderne og medarbejderne føler, at det er rart at være i virksomheden og får lyst til at komme igen. Vi tager hensyn til hygiejnen og miljøet, ligesom vi foretager rengøringen og vedligeholdelsen på tidspunkter, der forstyrrer virksomhedens drift mindst muligt - naturligvis uden at det gør ud over resultatet.

Og for at opnå den højeste kvalitet, sørger vi altid for at give vores medarbejdere stor indflydelse på deres arbejde. Det skaber motivation, engagement og - vigtigst af alt - kvalitetsbevidsthed.

Vi tror også, det gavner at uddele ansvar. Så bliver arbejdet spændende og udfordrende for vores medarbejdere - i sidste ende er det jo dem, der skaber kvaliteten. Det, du har læst indtil nu, er den absolutte kerne af vores kvalitetsbudskab. Vi bliver ved med at forbedre os i takt med udviklingen, så vi til stadighed kan udføre arbejde af højeste kvalitet.